The Next Step – Voice Dialogue – Vad är nästa steg?

facciata_matrimoni_villa_cagnola_0

Att utveckla sin självkännedom på djupet stod i fokus för deltagarna, som kom från nio olika länder. ”Nästa steg” handlade för de flesta om en inre förvandling och att ta ett stort kliv framåt i sitt liv, i förhållandet till sig själv och andra eller sin livssituation. Det var under juli, vi var en grupp av 12 deltagare och 5 erfarna lärare/facilitators. Parallellt kördes beginners och advanced level.

Efter trettio år eller mer som det har funnits är voicedialog fortfarande cutting edge när det gäller självutveckling. Voice Dialogue Next Step -intensiven i Italien blev en intensiv och fantastisk vecka.

Nästa steg för mig personligen är att ta upp denna metod mer aktivt igen, i form av kurser i Malmö eller dylikt. Dessutom tog jag steget att jag nu definitivt har börjat skriva på ”boken om anknytningsmönster i relationer”, som bygger på och förklarar metodens utmärkta analysverktyg för just kommunikationen i relationer *), och de roller och mönster som uppstår… Detta tillsammans med en kollega från Turkiet. Hela anledningen är att jag märker att jag brinner för detta och att verktyget inte alls är känd efter alla dessa år att det har funnits.

Allt gott!

Frans

*) Läs mer http://nal.smilingmountain.se/voicedialog-analysverktyget-for-relationsmonster/